(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ 2020 Valio Oy (tuotantolaitokset ja varasto, useita paikkakuntia)
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Tule kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä voit työpanoksellasi päästä vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 60 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme nyt kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotantolaitoksiin ja varastoihin tehdaspaikkakunnillemme. (Helsinki, Vantaa, Riihimäki, Turenki, Seinäjoki, Jyväskylä, Äänekoski, Oulu, Haapavesi, Joensuu, Lapinlahti, Suonenjoki)


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, teet, minkä lupaat ja olet ylpeä työsi laadusta, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Kun aloitat kesätyösi meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Ota kehittyminen omiin käsiisi. Kannustamme sinua osaamisesi syventämiseen ja annamme siihen päivittäin eväitä. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 4 kk touko - syyskuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. (tarkemmat kuvaukset kesätöistä ilmoituksen alaosassa)

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry , viimeistään 1.3.2020 mennessä. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.
***

Esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tuotantolaitoksilla ja varastoissa, lisäksi työllistämme yksittäisiä työntekijöitä  esim. siistijän ja henkilöstöravintolatyöntekijän tehtäviin. Näiden lisäksi saattaa vielä tulla yksittäisiä tehtäviä, päivitämme listausta hakuprosessin aikana:

Tuotannon kesätyöt
Tuotannon kesätöissä pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta sekä aistinvaraisesta arvioinnista. Työskentelet I -hygienia-alueella, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esimiesten ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja. Tuotannon kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Varaston kesätyöt
Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Kunnossapidon kesätyöt
Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Laboratorion kesätyöt
Tuotantolaitosten aluelaboratorioissa (Seinäjoki ja Lapinlahti) –pääset oppimaan mikrobiologian ja/tai kemian analytiikkaa. Vastuullasi on jokin tietty analyysimenetelmien kokonaisuus. Tehtävään koulutetut perehdyttäjät opastavat sinua ja perehdytyksen jälkeen vastaat oman tehtäväsi osalta näytteiden analysoinnista ja laboratorion sisäisestä laadunvalvonnasta. Tehtävä vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Tarvitset myös hyvät vuorovaikutustaidot, tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityönä. Tarjoamme puolestamme monipuolisia laboratoriotehtäviä sekä mahdollisuuden oppia uutta. Aluelaboratorioiden lisäksi kesätyö mahdollisuuksia laborantin tehtäviin on tarjolla tehdaspaikkakunnilla tuotannon puolella.

Hakusanat: kesätyö 2020, kesäduuni 2020, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Helsinki, Kesätyö Vantaa, Kesätyö Riihimäki, Kesätyö Turenki, Kesätyö Jyväskylä, Kesätyö Äänekoski, Kesätyö Seinäjoki, Kesätyö Haapavesi, Kesätyö Oulu, Kesätyö Joensuu, Kesätyö Lapinlahti, Kesätyö Suonenjoki