(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, tarjoilija Kesätyö 2020, tarjoilija
Original Sokos Hotel Tripla/ Kokous

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Original Sokos Hotel Triplassa ihmiset ja kohtaamiset ovat pääosassa. Haluamme tulla tunnetuksi lämpimästä ja henkilökohtaisesta tavastamme kohdata niin vieraat kuin alueen asukkaat. Ideologialtamme olemme kuin perinteinen suomalainen kylä - yhteisöllinen ja välittävä.

Palvelemme vieraitamme sydämellisellä otteella, jota johtaa halu tuottaa aitoja ja sykähdyttäviä elämyksiä. Meille on tärkeää, että laadukkaat palvelut ja elämykset ovat kaikkien saatavilla. Olemme ylpeinä mukana kehittämässä koko Pasilan aluetta - uutta urbaania kyläyhteisöä, joten paikallisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät ja kuuluvat kaikessa tekemisessämme.

Sinut halutaan meidän huippujengiin!

Tule tekemään yhdessä Anun ja tiimin kanssa sydämellisiä elämyksiä asiakkaille. Hae nyt kesätöihin tarjoilijaksi!

Etsimme kehittymishaluisia ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita, jotka pystyvät työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Sinulta löytyy aiempaa tarjoilukokemusta sekä tehtävään soveltuva koulutus ja anniskelu- sekä hygieniapassi.

Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi huipputiimissä ja olet mukana kehittämässä ravintoloistamme entistäkin tasokkaampia. Saat vastuullesi monipuoliset työtehtävät sekä innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut ja keskimäärin 60h/ 3vkoss kesäkuusta elokuuhun.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anu Kärkkäinen puh. 0107848063. Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta viim. 8.3.2020

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)