Kesätyö 2020, Strateginen verkkosuunnittelu
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin Strateginen verkkosuunnittelu -yksikkö vastaa kantaverkon strategisesta pitkän aikavälin pääsiirtoverkon suunnittelusta sisältäen mm. tulevaisuuden siirtotarpeiden, siirtorajojen, ja tarvittavien vahvistusten analysointia.

Haemme Fingridin Strategiseen verkkosuunnitteluyksikköön Helsinkiin.

Voimajärjestelmän kehittämisestä kiinnostunutta kesätyöntekijää

Tehtäviisi kuuluu voimajärjestelmän suunnittelussa käytettävien analyysi- ja suunnittelutyökalujen  

  • ylläpito- ja pienimuotoiset kehitystehtävät
  • suunnittelussa käytettävien lähtötietojen keruu ja niiden hallinta
  • mahdollisesti pienimuotoiset selvitys/analysointitehtävät.

Sinulla on

  • opintoja energiatekniikan, sähkövoimatekniikan tai energiamarkkinoiden alalta
  • osaamista Excel-ohjelmistosta
  • perustuntemusta voimajärjestelmän ja energiajärjestelmän käyttäytymisestä
  • kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä
  • mielenkiintoa ja intohimoa työskennellä tietojärjestelmien kanssa
  • sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme kiinnostustasi tietojärjestelmien kehittämisestä sekä osaamista Python-koodikielestä. Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Maarit Uusitalo, puh. 030 395 4246. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot