(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Rahdin asiakaspalvelu, Helsinki
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haluatko kartuttaa työkokemustasi kansainvälisessä ja vakaassa yrityksessä vaihtelevien tehtävien parissa? Hae meille töihin kesäksi 2020 ja pääset kurkistamaan miltä työskentely yhdessä Suomen johtavista laivanvarustamoista näyttää!
 

Haemme parhaillaan kesätyöntekijöitä rahdin asiakaspalveluun pääkonttorillemme Helsinkiin, Vuosaaren satamaan.

Tehtävässä työskennellään Saksan liikenteen liikenteenhoitajana ja työtehtäviä ovat esimerkiksi:

  • lastivarausten hoitaminen
  • manifestointi
  • yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin

Tehtävä on kokoaikainen, 37,5 tuntia viikossa ja sopimus tehdään joustavasti touko-kesäkuusta elokuun 2020 loppuun saakka.
 

Odotamme sinulta:

Asenne ratkaisee, ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, avoimuutta ja reipasta otetta työhön!

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua toimeen. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Sinulla on lisäksi hyvä paineensietokyky sekä järjestelmällinen työote, pienessä kiireessäkin pystyt toimimaan johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Toivomme sinulta löytyvän takataskustasi jo tehtävään soveltuvia opintoja, sekä jonkinlaista kokemusta työelämästä vaikkapa aiempien kesätöiden tai harjoitteluiden kautta.
 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mukavan ja osaavan tiimin tuen työllesi kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen liikenteenhoidon tehtävissä ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta logistiikan alalta kiehtovassa merenkulun maailmassa.

Finnlines on myös tänä kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, eli työnantajana sitoudumme huolehtimaan hyvästä kesätyökokemuksesta. Viime kesänä suoritetussa kesäduunitutkimuksessa pärjäsimme hyvin erityisesti perehdyttämisessä ja ohjaamisessa ja aiomme panostaa näihin myös jatkossakin.

Haluamme, että kesätyöntekijämme viihtyvät, tuntevat työnsä merkitykselliseksi ja kokevat kuuluvansa osaksi organisaatiotamme. Monet kesätyöntekijöistämme ovatkin viihtyneet meillä useampana kesänä tai jopa löytäneet meiltä pidempiaikaisen työpaikan.
 

Innostuitko?

Jätä hakemuksesi meille viimeistään sunnuntaina 16.2.2020. Kesätyöpaikkojamme pääset hakemaan kotisivujemme rekrytointiosiosta, minne pääset oheisesta linkistä. Mainitsethan hakemuksessasi miten olet tulevana kesänä käytettävissä, sekä mahdollisen palkkatoiveesi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sopivia hakijoita seuraavaan vaiheeseen jo hakuajan aikana. Seuraava vaihe toteutetaan videohaastatteluiden muodossa, joihin lähetetään erillinen sähköpostikutsu.

See you, sea view!

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme 
LinkedIn
Twitter