(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Onboard Marketing Trainee, Helsinki
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haluatko kartuttaa työkokemustasi matkailualalta kansainvälisessä ja vakaassa yrityksessä vaihtelevien tehtävien parissa? Hae meille töihin kesäksi 2020 ja pääset kurkistamaan miltä työskentely yhdessä Suomen johtavista laivanvarustamoista näyttää!

Haemme parhaillaan kesätyöntekijää matkustaja- ja onboard-liiketoiminnan tiimiimme, etsien Marketing Traineeta tulevalle kesälle (01.06. – 07.08.). Toimipisteesi tulee olemaan pääkonttorillamme Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Marketing Traineena tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • sisällöntuotanto (flyerit, julisteet, esitteet yms.)
  • kampanjamateriaalien työstäminen
  • verkkosivujen päivittämistä
  • muita avustavia tehtäviä

Odotamme sinulta:

  • kokemusta InDesign, Illustrator ja Photoshop -ohjelmien käytöstä
  • visuaalista silmää materiaalin tuottoon
  • rohkeaa lähestymiskykyä uudesta näkökulmasta
  • intohimoa matkailualalle
  • omatoimista ja järjestelmällistä työtapaa 

Näiden lisäksi eduksesi on harrastuneisuus valokuvaamiseen ja/tai videokuvaukseen. Arvostamme myös aiempaa kokemusta kaupan alalta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito (erityisesti saksa ja venäjä) on eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja merellisessä työympäristössä. Tiimiämme hyvin kuvaavia sanoja ovat innostuneisuus, intohimoisuus, positiivisuus ja tekemisen meininki.

Finnlines on myös tänä kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, eli työnantajana sitoudumme huolehtimaan hyvästä kesätyökokemuksesta. Viime kesänä suoritetussa kesäduunitutkimuksessa pärjäsimme hyvin erityisesti perehdyttämisessä ja ohjaamisessa ja aiomme panostaa näihin myös jatkossakin.

Haluamme, että kesätyöntekijämme viihtyvät, tuntevat työnsä merkitykselliseksi ja kokevat kuuluvansa osaksi organisaatiotamme. Monet kesätyöntekijöistämme ovatkin viihtyneet meillä useampana kesänä tai jopa löytäneet meiltä pidempiaikaisen työpaikan.

Innostuitko?

Mikäli koet olevasti meille se oikea henkilö, haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 23.2.2020, oheisen linkin kautta. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
Mainitsethan hakemuksessasi miten olet tulevana kesänä käytettävissä, sekä mahdollisen palkkatoiveesi.

See you, sea view!

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme
LinkedIn
Twitter