(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Omaisuuden digitalisointi
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Haemme Fingridin omaisuuden digitalisointi -yksikköön Helsinkiin

mobiilisovelluksien kehityksestä ja data-analytiikasta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä.

Olemme muutamalla dinosauruksella (todennäköisesti vähintään nelikymppisiä) täydenetty nuorekas tiimi joka rakentaa ja ylläpitää kantaverkon digitaalista kaksosta (https://youtu.be/OwXrqIIBLzE). Vastuullamme on myös digiversion rakentamiseen tarvittavien tietojärjestelmien kehitys ja koulutus. Tämän lisäksi luodaaan makeilla analytiikkatyökaluilla uusia ulottuvuuksia millä parannetaan verkon suunnittelua, käyttöä ja kunnossapitoa.

Tehtäviisi kuuluu

  • ideoida ja toteuttaa iOS ja Android mobiilisovelluksia Fingridin sovellusasiantuntijoiden tuella
  • ideoida ja toteuttaa data-analytiikkaratkaisuja huipputyökaluilla
  • kehittää digitaalisen kaksoseen liittyviä sovelluksia ja raportointia.

Sinulla on

  • kiinnostusta ohjelmistokehitykseen ja data-analytiikkaan
  • perusosaamista sovelluskehityksesti
  • kykyä ja halua osallistua sovelluskehityksen kaikkiin vaiheisiin ideoinnista ja suunnittelusta käyttöönottoon.

Arvostamme innostunutta, oma-aloitteista ja kokeilevaa työskentelyotetta sekä kokemusta sovelluskehityksestä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marcus Stenstrand, puh. 030 395 5172. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.