(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Omaisuuden digitalisointi
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Haemme Fingridin omaisuuden digitalisointi -yksikköön Helsinkiin

kantaverkon digitaalisesta kaksosesta kiinnostuneita kesäharjoittelijoita.

Olemme muutamalla dinosauruksella (todennäköisesti vähintään nelikymppisiä) täydennetty nuorekas tiimi joka rakentaa ja ylläpitää kantaverkon digitaalista kaksosta. Vastuullamme on myös digiversion rakentamiseen tarvittavien tietojärjestelmien kehitys ja koulutus. Tämän lisäksi luodaaan makeilla analytiikkatyökaluilla uusia ulottuvuuksia millä parannetaan verkon suunnittelua, käyttöä ja kunnossapitoa.


Tehtäviisi kuuluu

  • kantaverkon sähköasemien, voimajohtojen ja tietoliikenneverkon digiversion mallintaminen Fingridin Elvis-järjestelmään (https://youtu.be/OwXrqIIBLzE)
  • digitaalisen kaksosen liittyvien tietojärjestelmien kehitys- ja tukitehtävät.

Sinulla on

  • opintoja sähkövoimatekniikan alalta
  • kiinnostusta sähkönsiirtoon liittyviin tehtäviin
  • kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä.

Arvostamme perustuntemusta ohjelmoinnista tai tietokannoista. Olet utelias ja innostunut sekä sinulla on kokeileva työskentelyote. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja tulosten saavuttamisesta. Toimit mielelläsi osana joukkuetta - arvostat, autat ja tuet muita.

 

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.02.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marcus Stenstrand, puh. 030 395 5172. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.