(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Matkustajaliikenteen asiakaspalvelu, Naantali
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haluatko kartuttaa työkokemustasi matkailualalta kansainvälisessä ja vakaassa yrityksessä vaihtelevien tehtävien parissa? Hae meille töihin kesäksi 2020 ja pääset kurkistamaan miltä työskentely yhdessä Suomen johtavista laivanvarustamoista näyttää!
 

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä (Customer Service Representative) matkustajaliikenteen asiakaspalveluun Naantalin satamaan. Työsopimukset tehdään joustavasti noin toukokuusta elokuun 2020 loppuun, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä esimerkiksi opintojen ohessa.

Matkustajaliikenteen asiakaspalvelun call center & check in -tiimeissä työskentely sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työmäärät vaihtelevat hieman sesongin aikana.

Customer Service Representativen työtehtäviä ovat esimerkiksi:

  • Laivamatkojen ja niiden oheispalvelujen esittely ja myynti
  • Matkatarjousten laskeminen sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
  • Asiakkaiden opastus online-varausjärjestelmän käytössä
  • Laivavuorojen lähtöselvitys


Odotamme sinulta:

Asenne ratkaisee, ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja reipasta otetta työhön! Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä järjestelmällinen työote, pienessä kiireessäkin pystyt toimimaan johdonmukaisesti ja tehokkaasti. Sinulla tulee olla myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sillä joissain lähtöselvitysvuoroissa työskennellään yksin.

Tehtävä edellyttää hyvää kielitaitoa: palvellaksesi kansainvälistä asiakasjoukkoamme, kommunikoit sujuvasti ainakin suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta löytyvän takataskustasi jo tehtävään soveltuvia opintoja, sekä jonkinlaista kokemusta työelämästä esimerkiksi aiempien kesätöiden tai harjoitteluiden kautta.
 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mukavan ja osaavan tiimin tuen työllesi kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä matkailualan tehtävissä ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta mielenkiintoisessa ja kiehtovassa merenkulun maailmassa. 

Finnlines on myös tänä kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, eli työnantajana sitoudumme huolehtimaan hyvästä kesätyökokemuksesta. Viime kesänä suoritetussa kesäduunitutkimuksessa pärjäsimme hyvin erityisesti perehdyttämisessä ja ohjaamisessa ja aiomme panostaa näihin myös jatkossakin.

Haluamme, että kesätyöntekijämme viihtyvät, tuntevat työnsä merkitykselliseksi ja kokevat kuuluvansa osaksi organisaatiotamme. Monet kesätyöntekijöistämme ovatkin viihtyneet meillä useampana kesänä tai jopa löytäneet meiltä pidempiaikaisen työpaikan.
 

Innostuitko?

Jätä hakemuksesi meille viimeistään sunnuntaina 16.2.2020. Kesätyöpaikkojamme pääset hakemaan kotisivujemme rekrytointiosiosta, minne pääset oheisesta linkistä. Mainitsethan hakemuksessasi miten olet tulevana kesänä käytettävissä, sekä mahdollisen palkkatoiveesi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sopivia hakijoita seuraavaan vaiheeseen jo hakuajan aikana. Hakuprosessimme toinen vaihe toteutetaan videohaastatteluina, joihin lähetetään erillinen sähköpostikutsu.

See you, sea view!

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme
LinkedIn 
Twitter