Kesätyö 2020, Markkinaratkaisut
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Markkinaratkaisut –yksikössä kehitämme tulevaisuuden sähkömarkkinoita. Tehtävämme on mahdollistaa ilmastomuutoksen torjunta kustannustehokkaasti ja nuotittaa sähkömarkkinoita kohti uutta puhdasta energiajärjestelmää. Sähköjärjestelmän muutos kohti vaihtelevaa tuotantoa ja joustavaa kulutusta edellyttää sähkön markkinapaikkojen ja sääntöjen kehittämistä ja muuttamista.

Haemme Fingridin Markkinaratkaisut –yksikköön Helsinkiin kesätyöntekijää.

Työssäsi pääset osallistumaan ja vaikuttamaan kansallisiin ja kansainvälisiin kehityshankkeisiin ja muovaamaan tulevaisuuden sähkömarkkinoita. Tehtäväsi liittyvät reaaliaikamarkkinoiden ja pohjoismaisen tasehallinnan kehityshankkeisiin sekä älyverkkoihin. Avustat projekteissa mm. kokoamalla tietoja, tekemällä kokousjärjestelyitä ja laatimalla esityskalvoja. 

Sinulla on

  • yliopisto- / korkeakouluopinnot lähellä loppusuoraa
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkieli
  • vastuullinen ote annettuihin työtehtäviin
  • kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä
  • oma-aloitteisuutta ja olet itseohjautuva.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinakehityspäällikkö Juha Hiekkala puh. 030 395 5108. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot