(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Maankäyttö ja ympäristö
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin maankäyttö- ja ympäristöyksikkö vastaa yhtiön 14 300 voimajohtokilometrin, 114 sähköaseman, 10 varavoimalaitoksen sekä uusien investointiprojektien maankäyttö- ja ympäristöasioista.

Haemme Fingridin maankäyttö ja ympäristö -yksikköön Helsinkiin

paikkatietotaitoista ja ympäristöasioista kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • Fingridin tietokannan päivittämistä ArcGIS-ohjelmaa käyttäen sekä muuta paikkatietojen muokkaamista ja hyödyntämistä
  • Erilaisten teemakarttojen tuottamista (portal)
  • Ympäristöturvallisuuteen liittyvien dokumenttien päivittämistä

Sinulla on

  • alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta
  • perustaidot AcrGIS-ohjelman käytöstä
  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito

Arvostamme tarkkuutta ja huolellisuutta sekä oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot

Hakemukset

pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöasiantuntija Jenni-Julia Saikkonen (puh. 0303955209) 23.1.2020 klo 14-15.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.