(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Maankäyttö ja ympäristö
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin maankäyttö ja ympäristö -yksikkö vastaa yhtiön lähes 15 000 voimajohtokilometrin johtoalueiden maankäyttöasioista. Haemme Helsingin toimipaikkaamme kesätöihin

maankäytöstä ja ympäristöstä kiinnostunutta harjoittelijaa.

Työn voi aloittaa osa-aikaisena jo keväällä ja jatkaa sitä erikseen sovittaessa osa-aikaisena kesän jälkeen. Kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työn.

Tehtäviisi kuuluu

  • voimajohtoristeämistä ja voimajohtoalueiden maankäytöstä tehtyjen lausuntopyyntöjen ja valmiiden lausuntojen käsittely
  • voimajohtoristeämiin liittyvä dokumenttienhallinta ja verkkotietojärjestelmän päivittäminen
  • sidosryhmäneuvonta lausuntoasioissa.

Toivomme sinulta

  • korkeakouluopintoja
  • kykyä omaksua Fingridin karttapalvelujärjestelmän, verkkotietojärjestelmän ja dokumenttienhallintaohjelmiston käytön perusteet työssä annettavan opastuksen jälkeen
  • kartanlukutaitoa ja perustuntemusta karttaohjelmista (ArcGIS)
  • kykyä ja halua tehdä rutiininomaista toimistotyötä
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielitaito on eduksi.

Arvostamme tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta. Haluat työskennellä tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olisi mainiota, jos voisit harkita mahdollisuutta jatkaa työskentelyä osa-aikaisena myös kesän jälkeen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antavat Max Isaksson, puhelin 030 395 5123 ja Nina Nordblad, puhelin 030 395 4132. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.