(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Kokkeja Turun Osuuskauppaan
Turun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tervehdys tuleva työkaveri,

Etsitkö kesätöitä ravintola-alalta? Oletko koulutukseltasi kokki tai opiskeletko alaa? Jos vastasit kyllä, niin meillä saattaisi olla sinulle jotakin sopivaa tarjolla! Mikäli olet siis kiinnostunut kesätyöstä kokkina tai aamiaiskokkina, niin meille kannattaa lähettää hakemus 16.2.2020 mennessä.

Työpäivät TOK:ssa ovat vauhdikkaita ja siksi meille onkin tärkeää, että suhtaudumme työtehtäviin positiivisesti, kiristämme tahtia tarvittaessa ja autamme aina työkaveria. Sinun ei siis tarvitse osata kaikkea, sillä me kyllä perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tärkeintä on, että nautit ruoan valmistuksesta ja muiden ilahduttamisesta. Kaikki työntekijämme työskentelevät erilaisissa vuoroissa, joten ehdotonta plussaa on hyvä käytettävyys läpi kesän! Kesätyöt sijoittuvat kesälomakaudelle vaihtelevasti toukokuusta syyskuun loppuun.

Tässä haussa pääset jättämään hakemuksesi seuraaviin toimipaikkoihin: Radisson Blu Marina Palace, Solo Sokos Hotel Seurahuone, Original Sokos Hotel Wiklund ja Kupittaa, Wiklundin ravintolamaailma, Myllyn ravintolamaailma, Loimaan ravintolamaailma, Grill It, Gunnar, Bistro Elli, Kulman Keittiö, Presso Piispanristi ja Kahveli & Kirsta Uki sekä ABC Koulukatu, ABC Raisio, ABC Tammisilta ja ABC Aura. Meistä löydät lisätietoa vielä päätöksen tueksi osoitteessa www.tok.fi.

Tokkilaisena eli Turun Osuuskaupan työntekijänä pääset kartuttamaan osaamistasi koko toimialueellamme hyvien lisätyömahdollisuuksien kautta. Tämän lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän huikeat henkilöstöedut! Meille työntekijöiden tasapuolinen kohtelu ja vastuullisuus on tärkeää, ja noudatammekin kaikissa tehtävissämme työehtosopimusten mukaisia palkkoja (Kaupan TES, Marava TES).

Hakemusten perusteella jatkoon valituille lähetetään kutsu helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettäviin työhaastattelutilaisuuksiin sähköpostitse. Valinnat kesätyöntekijöistä pyritään tekemään huhtikuuhun mennessä.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit kysyä lisätietoa toimipaikkojemme esimiehiltä arkisin klo 9–15 tai meidän rekrytiimiläisiltä sähköpostitse osoitteesta tok.rekrytointi@sok.fi.

Huippukivaa duunikesää odottaen,
tokkilaiset

P.S. Kesätyö meillä voi avata upeita tulevaisuuden mahdollisuuksia!

#kesäduunin kautta huipulle! #tokkilainen #kesä2020