(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Kesätyöt catering-osastolla laivoilla
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme:

Haemme ahkeria ja palvelualttiita kesätyöntekijöitä catering- ja matkustajapalvelu-osastolle ropax-aluksillemme kesäsesongin ajaksi eri tehtäviin sekä Helsinki-Travemunde että Naantali-Långnäs-Kapellskär linjoille. Työkielenä aluksillamme käytetään englantia, vaikka suurin osa miehistöistä puhuu myös suomea.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä merenkulun STCW-pätevyydet (mm. BST-training) lasketaan hakijan eduksi. Positiivisella elämänasenteella ja kiinnostuksella tuottaa hyviä asiakaspalvelukokemuksia menestyt kyseisissä tehtävissä.

Voimme myös tarjota osalle kesätyöntekijöistä töitä pelkän merimieslääkärintodistuksen perusteella. Paikkoja on tarjolla pääasiassa laivan keittiössä, buffet-ravintolassa, kahvilassa, myymälässä ja baarissa.

Tarjoamme:

  • Kansainvälisessä ympäristössä pääset käyttämään kaikkea kielitaitoasi sekä oppimaan ja kokemaan lisää kiinnostavalla merenkulkualalla
  • Saman kilpailukykyisen palkan kuin vakituisilla työntekijöillä
  • Kesän, jonka aikana ehdit myös lomailla. Työvuorot ovat 1:1-järjestelmän mukaiset eli olet töissä kahden ja kolmen viikon jaksoissa, jonka jälkeen on aina saman verran palkallista vapaata.
  • Tehtäväkohtaisesti työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja kesto sovitaan tapauskohtaisesti syksyyn asti eli pitkät ja lyhyemmät kesätyöjaksot ovat mahdollisia
  • Mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen
  • Ennen kesätyön alkamista järjestämme kaikille valituille asiakaskokemus-koulutuspäivän alustavalla perehdytyksellä

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, eli työnantajana sitoudumme huolehtimaan hyvästä kesätyökokemuksesta.

Kiinnostuitko?

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin mahdollisimman pian, jo hakuprosessin aikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, joten jätäthän hakemuksesi heti alla olevan linkin kautta ja kerrot myös hakemuksessa millä ajanjaksolla olet valmis työskentelemään.

Tiedustelut tiistaisin ja torstaisin klo 13-14 Petri Laitiselta, puh. 010 343 4225. See you, sea view!
 

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme
 LinkedIn
 Twitter