(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Kesätyöntekijöitä Loimaan, Pöytyän, Yläneen ja Auran alueelle
Turun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tervehdys tuleva työkaveri,

Etsitkö kesätöitä Loimaan, Pöytyän, Yläneen tai Auran alueelta? Meillä saattaisi olla sinulle jotakin sopivaa tarjolla! Mikäli haluaisit työskennellä tulevana kesänä esimerkiksi myyjänä, tarjoilijana, saliapulaisena, kokkina, liikennemyymälätyöntekijänä tai vuoropäällikkönä, kannattaa meille lähettää hakemus 16.2.2020 mennessä.

Työpäivät TOK:ssa ovat vauhdikkaita ja siksi meille onkin tärkeää, että suhtaudumme työtehtäviin positiivisesti, kiristämme tahtia tarvittaessa ja autamme aina työkaveria. Sinun ei tarvitse vielä olla alan ammattilainen, sillä me kyllä perehdytämme sinut työtehtävääsi. Riittää, että nautit muiden ilahduttamisesta, fyysisestä työstä, erilaisista työtehtävistä ja asiakaspalvelusta. Kaikki työntekijämme työskentelevät erilaisissa vuoroissa, joten ehdotonta plussaa on hyvä käytettävyys läpi kesän! Kesätyöt sijoittuvat kesälomakaudelle vaihtelevasti toukokuusta syyskuun loppuun.

Tässä haussa pääset jättämään hakemuksesi seuraaviin toimipaikkoihin: Prisma Loimaa, S-Market Aura, Sale Alastaro, Sale Kyröntie, Sale Pöytyä, Sale Yläne, ABC Aura ja Loimaan ravintolamaailma. Meistä löydät lisätietoa vielä päätöksen tueksi osoitteessa www.tok.fi.

Tokkilaisena eli Turun Osuuskaupan työntekijänä pääset kartuttamaan osaamistasi koko toimialueellamme hyvien lisätyömahdollisuuksien kautta. Tämän lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän huikeat henkilöstöedut! Meille työntekijöiden tasapuolinen kohtelu ja vastuullisuus on tärkeää, ja noudatammekin kaikissa tehtävissämme työehtosopimusten mukaisia palkkoja (Kaupan TES, Marava TES).

Hakemusten perusteella jatkoon valituille lähetetään kutsu helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettäviin työhaastattelutilaisuuksiin sähköpostitse. Valinnat kesätyöntekijöistä pyritään tekemään huhtikuuhun mennessä.

Kesäharjoittelu:

Huomio sinulle 15–17-vuotias peruskoululainen, lukiolainen, kymppiluokkalainen tai VALMA-opiskelija. Mikäli sinulle ei vielä ole kertynyt työkokemusta, soveltuisi sinulle parhaiten palkallinen kesäharjoittelujakso. Käy tutustumassa ja hae paikkaa täältä: rekry.tokkilainen.fi (Kesätyö 2020: Kesäharjoittelu)!

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit kysyä lisätietoa toimipaikkojemme esimiehiltä arkisin klo 9–15 tai meidän rekrytiimiläisiltä sähköpostitse osoitteesta tok.rekrytointi@sok.fi.

Huippukivaa duunikesää odottaen,
tokkilaiset

P.S. Kesätyö meillä voi avata upeita tulevaisuuden mahdollisuuksia!

#kesäduunin kautta huipulle! #tokkilainen #kesä2020