(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020: Kesäharjoittelu 15-17 vuotiaille
Turun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tervehdys tuleva työkaveri,

Oletko 15–17-vuotias peruskoululainen, lukiolainen, kymppiluokkalainen tai VALMA-opiskelija ja etsit kesätöitä? Meillä saattaisi olla sinulle jotakin sopivaa tarjolla! Mikäli haluat tulla palkalliseen kesäharjoitteluun esimerkiksi kauppaan, tavarataloon, ravintolaan, hotelliin tai liikennemyymälään, kirjoitathan meille hakemuksesi 16.2.2020 mennessä.

Työpäivät TOK:ssa ovat vauhdikkaita ja siksi meille onkin tärkeää, että suhtaudumme työtehtäviin positiivisesti, kiristämme tahtia tarvittaessa ja autamme aina työkaveria. Harjoittelijana sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta tai osaamista, sillä me kyllä perehdytämme sinut. Tärkeintä on, että olet iloinen, reipas ja motivoitunut oppimaan. Etsimme harjoittelijoita koko toimialueellemme Varsinais-Suomeen. Mikäli haluat tutustua tarkemmin toimintaamme, niin käy katsastamassa mitä kaikkea me Turun Osuuskaupassa tarjoamme asiakkaillemme ja työntekijöillemme osoitteessa: www.tok.fi.

Harjoittelujakso ajoittuu 1.6.–31.8. välille ja kestää kymmenen työpäivää. Töitä tehdään kuusi tuntia päivässä klo 8–18 välisenä aikana.

Hakemusten perusteella jatkoon valituille lähetetään kutsu helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettäviin työhaastattelutilaisuuksiin sähköpostitse. Valinnat kesätyöntekijöistä pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit kysyä lisätietoa toimipaikkojemme esimiehiltä arkisin klo 9–15 tai meidän rekrytiimiläisiltä sähköpostitse osoitteesta tok.rekrytointi@sok.fi.

Huippukivaa duunikesää odottaen,
tokkilaiset

P.S. Kesätyö meillä voi avata upeita tulevaisuuden mahdollisuuksia!

#kesäduunin kautta huipulle! #tokkilainen #kesä2020