(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Käytönsuunnittelu
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin käytönsuunnittelu -yksikkö vastaa sähköjärjestelmän käyttövarmuuden ja siirtokapasiteettien laskennasta ja suunnittelussa tarvittavan informaation hallinnasta. Toimimme läheisessä yhteistyössä Kööpenhaminassa sijaitsevan pohjoismaisen käytönsuunnittelutoimiston kanssa.

Haemme käytönsuunnittelu-yksikköön Helsinkiin kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • käytön järjestelmissä olevien tietojen ja verkkomallien laadun tarkastus ja tarpeen mukaan tietojen korjaaminen ja ylläpito
  • kuormitettavuus- ja mittaustietojen laadun tarkastus ja tarvittaessa korjaaminen
  • kantaverkon käsikirjan päivitys
  • osallistut tarpeen mukaan raporttien laatimiseen ja avustat yksikön muissa tehtävissä kokemuksesi ja taitojesi mukaan

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuva, mielellään sähkötekniikan opiskelutausta
  • et pelkää tietojärjestelmien parissa työskentelyä
  • osaat toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa

Arvostamme normaalien datan käsittelyn työkaluohjelmistojen (Excel yms.) käyttökokemusta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on vastuuntuntoista työskentelyote. Haluat oppia uutta niin sähköverkosta kuin tietojärjestelmistä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi, opintorekisteriotteen ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kaukonen, puh. 030 395 4228. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.