(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Käytön digitalisaatio
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin Käytön digitalisaatio-yksikkö – vastaa kantaverkon käytössä tarvittavien tietojärjestelmien kehittämisestä ja prosessien sujuvoittamisesta. Toimimme linkkinä käyttäjien, ICT:n ja järjestelmätoimittajien välillä.

Haemme Fingridin Käytön digitalisaatio -yksikköön Helsinkiin

Tietojärjestelmien kehittämisestä kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • kantaverkon käytössä tarvittavien analyysi- ja raportointityökalujen kehittäminen
  • suunnittelet ja toteutat sähköverkon tietojen visualisointeja sekä kehität automaattista raportointia sähköjärjestelmän tilasta
  • pääset hyödyntämään visualisoinnin tukena moderneja työkaluja kuten erilaisia karttasovelluksia
  • osaamisesi mukaan voit tehtävässä hyödyntää valmiita sovelluksia tai kehittää ratkaisuja itse ohjelmoimalla

Toivomme sinulta

  • soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi sähkö- tai tietotekniikassa
  • perustuntemusta sähköjärjestelmästä
  • perusosaamista tietojärjestelmien sielunelämästä
  • hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme kiinnostustasi tietojärjestelmien kehittämisestä kohtaan. Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista toimintatapaa. Jos olet jo kehittänyt tai koodannut jotain kivaa tai hyödyllistä, kerro siitä toki hakemuksessasi!

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi, opintorekisteriotteen ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jonne Jäppinen, puh. 030 395 4225. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.