(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Kantaverkkopalvelut
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana yllä olevasta videosta.

Kantaverkkopalvelut vastaa Fingridin asiakastoiminnasta ja mm. verkkoliityntöjen koordinoinnista. Haemme Fingridin kantaverkkopalvelut-yksikköön Helsinkiin

toiminnan kehittämisestä, tietokannoista ja datailusta kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu kehittää nykyistä verkkoliityntähankkeiden tilanneseurantaa eri tietojärjestelmissä ja suunnitella sekä toteuttaa hankkeiden tilanneraportteja, jotka ohjaavat liittyntähankeprosessia ja asian parissa työskentelevien ihmisten toimintaa. Tehtäviisi kuuluu myös mm. sähköverkon tuotanto- ja kulutuspisteiden datan syöttö

Sinulla on

  • opintoja sähkövoimatekniikan/tietotekniikan alalla
  • kyky itseohjautuvaan työskentelyyn

Arvostamme

  • perustuntemusta Oracle-tietokannoista (tietokantahaut)
  • perustuntemusta BI-raportoinnista
  • palavaa halua kehittää toimintaa

Hakemuksetpyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Tuononen, puh. 030 395 5187, klo 9-16.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.