(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, HVDC
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin HVDC-yksikkö vastaa nk. HVDC-yhteyksistä ja FACTS-järjestelmistä, joiden avulla on toteutettu valtaosa Suomen voimajärjestelmän sähkönsiirtokapasiteetista Ruotsiin ja Viroon. Haemme Fingridin HVDC ja FACTS -yksikköön Helsinkiin

Sähkötekniikasta kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • HVDC-yhteyksien ja FACTS-järjestelmien laiteomaisuuden sekä huolto- ja vikahistorian tarkastamista ja päivittämistä
  • pienimuotoisia selvityksiä HVDC-kaapeleiden vianpaikannuksen järjestämiseen liittyen sekä mahdollisesti muita tehtäviä kiinnostuksen ja opintokokemuksen perusteella 

Sinulla on

  • opintoja sähkötekniikan alalta ja perustuntemusta suurjännite- ja/tai sähköasema-automaation komponenteista
  • valmiudet ja kiinnostusta tarkkuutta ja systemaattisuutta edellyttävään työhön yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa
  • sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme kiinnostusta sähkönsiirron erikoisjärjestelmien ja/tai suurjännitteisten kaapeleiden teknologiaan, toimintaan ja toteutukseen. Sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Rauhala, puh. 030 395 5197. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.