(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Energiaselvitys
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Fingridin Energiaselvityksessä tehtäviimme kuuluu kantaverkon energianmittaukset, energiaperusteiset laskutukset ja raportoinnit sekä näihin liittyvästä asiakaspalvelu. Palvelemme myös tasepalvelun asiakkaitamme ja toimitamme kantaverkon mittaustiedot pohjoismaista taseselvitystä varten. Mittaustiedoista laskemme päivittäin kantaverkon häviöt. Myönnämme myös uusiutuvan sähkön alkuperätakuut. Kesätyössä sinulla on hyvä tilaisuus oppia tuntemaan Suomen kantaverkkoa ja sähköntuotantoa.

Haemme Fingridin Energiaselvitys-yksikköön Helsinkiin

energiaselvityksen laskennoista ja kantaverkosta kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • kantaverkon häviöiden laskentaa laskutusmittaussovelluksen avulla (Generis), jonka käyttöön perehdytämme sinut
  • energiamittauksen tuntiaikasarjojen validointeja ja erilaisia analyysejä
  • tietojen ylläpitoa laskutussovelluksessa
  • muita erillisiä selvityksiä.

Toivomme sinulta

  • sähkövoimatekniikan tai energiatekniikan opintoja mielellään muutaman vuoden verran
  • perustuntemusta sähkövoimatekniikasta

Arvostamme hyviä tiimityöskentelyn taitoja; perehdyttäminen ja kesäharjoittelu tehdään yhdessä tiimityönä. Sinulta löytyy oma-aloitteista, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta sekä mahdollisesti aiempaa kokemusta tietojärjestelmistä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaija Niskala puh. 030 395 5147. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.