(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Datahub
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Kiinnostaako tietotekniikan ja energiamarkkinoiden yhdistäminen? Oletko ohjelmistotestauksen potentiaalinen kyky tai lähes ammattilainen jo? Hae mukaan kehittämään Fingrid Datahubia ja oppimaan tietojärjestelmä- ja sovelluskehitystä perusteista yksityiskohtiin!

Sähkömarkkinoilla eri osapuolten välinen tiedonvaihto on välttämätön osa sähkökauppaa. Suomessa rakennetaan parhaillaan uutta tiedonvaihtoratkaisua, datahubia, palvelemaan muuttuvia sähkömarkkinoita. Datahubin avulla voidaan sähkömarkkinoille tarjota uusia toimintoja ja palveluita, joita tulevaisuuden energiakansalainen voi hyödyntää (lisätietoa www.ediel.fi/datahub). Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ratkaisuja?

Fingrid Datahub - sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä. Tutustu Datahubiin tarkemmin https://youtu.be/kLAR_ByESls.

Haemme Fingrid Datahubiin Helsinkiin kesätyöntekijöitä ohjelmistotestaukseen. 

Tehtäviisi kuuluu

  • datahub-järjestelmän testaus
  • testauksen työkalujen ja toimintatapojen kehittäminen

Sinulla on

  • kokemusta tai opintoja ohjelmistokehityksestä tai energiamarkkinoista
  • ohjelmistotestauksessa tarvittava epäluuloinen asenne
  • halua kokeilla uusia toimintatapoja ja ehdottaa uusia ratkaisuja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jotain täysin uutta. Saat meiltä opastusta ja tukea päivittäiseen työhön sekä tilaisuuden olla mukana suuressa tietojärjestelmäprojektissa.

Toivomuksemme on, että voit työskennellä aikavälillä toukokuu-elokuu 2020.

Tulet työskentelemään osana datahub-testaustiimiä ja pääset halutessasi työskentelemään myös sähkömarkkinaosapuolien tai järjestelmätoimittajien kanssa.  Päivittäiset tehtäväsi voivat vaihdella taulukoiden täyttämisestä pilviympäristöjen rakentamiseen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toivomme kesätyöntekijän myös tuovan testaustiimin käyttöön omia ideoitaan ja uusia ratkaisuja. Lisäksi tehtävänäsi on pitää testaustiimi kartalla uusista ATK-alan trendeistä.

Meillä ei ole toimistolla pallomerta tai sähköautoa, mutta tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan valtakunnallisesti merkittävään projektiin ja tutustumaan tietojärjestelmä- ja sovelluskehityksen erilaisiin kehitysmalleihin, teknologioihin ja käytännön toimintatapoihin. 

Avainsanoja työhön liittyen: ohjelmistotestaus, testauksen automatisointi, Robot Framework, Python, Azure, SoapUI, ADO, Jenkins, GIT, devops.  Opimme mielellämme myös uusia.

Käy lukemassa myös viimekesäisten kesätyöntekijöiden mietteitä Fingrid Datahubista  https://www.datahub.fi/content/kesätyöntekijänä-datahubissa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Saku Palanne, puh 040 669 1786, saku.palanne@fingrid.fi. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingrid Oyj on Suomen kantaverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta kantaverkossa. Konserni käsittää emoyhtiö Fingrid Oyj:n lisäksi yhtiön 100-prosenttisesti omistaman tytäryhtiön Fingrid Datahub Oy:n.