(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2020, Aluetoiminta
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Aluetoiminta-yksikkö vastaa kantaverkon alueellisesta kunnossapidosta, siirtokeskeytyssuunnittelusta ja paikalliskäytöstä sekä kunnossapitosopimuksista - merkittävä osa kunnossapitotöistä hoidetaan palvelutoimittajien kanssa työalueittain tehdyillä kolmivuotisilla sopimuksilla. Haemme Fingridin aluetoiminta-yksikköön Helsinkiin

kahta sähkönsiirtotekniikasta kiinnostunutta kesätyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu

  • voimajohdoista tietojärjestelmissä ja dokumenteissa olevien tietojen tarkastaminen lentokuvausaineistojen avulla
  • omaisuustietojen päivittäminen Maximo- ja ArcGIS-tietojärjestelmiin
  • muut kunnossapidon suunnitteluun liittyvät avustavat tehtävät.

Toivomme sinulta

  • opintoja sähkövoimatekniikasta (sähköverkot, siirtoverkot)
  • kykyä työskennellä tarkkaavaisuutta ja keskittymistä vaativissa tehtävissä
  • sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta. Toivomme sinulta perustuntemusta voimajohtojen rakenteesta ja kunnonhallinnasta sekä kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Mäki, puh. 030 395 5283. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.