(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019:Radisson Blu Marina ja Grill It
Turun Osuuskauppa, Radisson Blu Marinan hotelli ja ravintola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Tällä hakemuksella voit osoittaa mielenkiintosi tarjoilijan, kokin, vastaanottovirkailijan ja vuoropäällikön tehtävään Radisson Blu Marinan hotelliin (hotellin vastaanotto ja aamiaisosasto) ja ravintola Grill Itiin.

Nappaa ihan huippu kesäduuni!

Turun Osuuskauppa etsii jälleen vuonna 2019 joukkoonsa kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihin. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan kesälomakaudella aina toukokuusta syyskuun loppuun asti.

Me TOK:ssa kiinnitämme huomiota erityisesti positiiviseen ja sitoutuneeseen työasenteeseesi, sekä haluun palvella asiakkaitamme hyvin kiireisen arjen keskellä. Lisäksi haluamme joukkoomme luotettavia ja positiivisia työyhteisön jäseniä. Arvostamme, mikäli sinulla on työtehtävään soveltuva koulutus, kokemusta ja osaamista ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan, TOK:n hyvät henkilöstöedut sekä perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea kesätyöntekijä meille!

Täytä sähköinen hakulomake 10.2.2019 mennessä.

Lisätietoja kesätyöstä antavat mielellään toimipaikkojen esimiehet arkisin klo 9-15.