Kesätyö 2019
Ensto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Kiinnostaako kesätyö Enstossa?

Enstossa monimuotoisuus on voimavara, ja meitä yhdistää avoin ja utelias asenne. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Ensto tarjoaa kesätöitä joka vuosi monille nuorille erilaisissa tuotanto- ja  toimistotehtävissä. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee Porvoon toimipisteessämme.

Haemme tuotantotehtäviin vastuuntuntoisia, hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia metalli- ja muovialan ammattikouluopiskelijoita. Tuotekehitysyksikkömme kiinnostaviin tuotekehitysprojekteihin haemme etenkin sähkö- ja sähkövoimatekniikan opiskelijoita.

Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, tasapuolisen palkkauksen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun. Olemme myös tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa.

Kesätyöntekijöissä arvostamme reippautta, innostunutta ja vastuuntuntoista asennetta ja pääsääntöisesti vähintään 18-vuoden ikää. Alaikäisille, mutta jo 15 vuotta täyttäneille tarjoamme erikseen "Tutustu työelämään ja tienaa" – harjoittelujaksoja, joiden pituus on kaksi viikkoa - katso erillinen haku www.ensto.fi/ura.

Täytä hakemus ja liitä hakukirje ja CV:si 20.2.2019 mennessä. Mainitse myös onko sinun mahdollista työskennellä koko kesäkauden ajan ja kerro mielellään mikäli sinulla on erityisiä kiinnostuksen alueita. Pyrimme tekemään kaikki kesätyövalinnat huhtikuun alkuun mennessä.

Onnea kesätyönhakuun!Ensto on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220500
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa