(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ 2019
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Toimenkuva
Kesätöiden haku starttaa myös VMP:llä ja etsimmekin nyt eri asiakasyrityksillemme innokkaita ja reippaita kesätyöntekijöitä!

Kesätöitä on tarjolla monilla eri aloilla, kuten mm. kaupan, ravintolan, tuotannon, teollisuuden ja rakentamisen aloilla. Työ on kausiluonteista, mutta hyvillä tekijöillä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön! Työtä on tarjolla niin päivä, kuin myös vuorotyössä.
Odotamme sinulta
Voit olla alan ammattilainen tai vasta työuraasi aloitteleva. Tärkeintä on, että työmotivaatiosi on kohdallaan ja hoidat sinulle osoitetut työtehtävät huolellisesti sekä tunnollisesti aina loppuun asti.
Koulutus ja työkokemus
Jonkin alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi. Reippaus ja halu oppia uutta ratkaisee!
#contactforum
Muut tiedot
Oletko etsimämme kesätyöntekijä? Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja mainitse hakemuksessasi minkä alan kesätöitä haet sekä lisää CV hakemuksen liitteeksi. Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita puh. (05) 535 4344, niin päivitetään tietosi sekä merkitse tämä työpaikka kiinnostuksen kohteeksi hakemukseesi.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, kutsu toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2019 mennessä.