(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019: Wiklundin ravintolat ja hotelli
Turun Osuuskauppa, Wiklundin ravintolat ja hotelli

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Tällä hakemuksella voit osoittaa mielenkiintosi tarjoilijan, kokin, vastaanottovirkailijan ja vuoropäällikön tehtävään Original Sokos Hotel Wiklundille sekä Wiklundin ravintoloihin: Trattoriaan, Coffee Houseen, Rapidoon, Veniin, Walo Roof Top ravintolaan sekä Wiklundin ravintoloiden keittiöön.

Nappaa ihan huippu kesäduuni!

Turun Osuuskauppa etsii jälleen vuonna 2019 joukkoonsa kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihin. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan kesälomakaudella aina toukokuusta syyskuun loppuun asti.

Me TOK:ssa kiinnitämme huomiota erityisesti positiiviseen ja sitoutuneeseen työasenteeseesi, sekä haluun palvella asiakkaitamme hyvin kiireisen arjen keskellä. Lisäksi haluamme joukkoomme luotettavia ja positiivisia työyhteisön jäseniä. Arvostamme, mikäli sinulla on työtehtävään soveltuva koulutus, kokemusta ja osaamista ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan, TOK:n hyvät henkilöstöedut sekä perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea kesätyöntekijä meille!

Täytä sähköinen hakulomake 10.2.2019 mennessä.

Lisätietoja kesätyöstä antavat mielellään toimipaikkojen esimiehet arkisin klo 9-15.