(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019: Työntekijöitä ABC-myymälöihin
Turun Osuuskauppa, ABC liikennemyymälät

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Tällä hakemuksella voit osoittaa mielenkiintosi liikennemyymälätyöntekijän ja/tai kokin tehtävään TOK liikennemyymälöihin: ABC Auraan, ABC Raisioon, LähiABC! Koulukadulle ja ABC Tammisiltaan.

Nappaa ihan huippu kesäduuni!

Turun Osuuskauppa etsii jälleen vuonna 2019 joukkoonsa kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihin. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan kesälomakaudella aina toukokuusta syyskuun loppuun asti.

Me TOK:ssa kiinnitämme huomiota erityisesti positiiviseen ja sitoutuneeseen työasenteeseesi, sekä haluun palvella asiakkaitamme hyvin kiireisen arjen keskellä. Lisäksi haluamme joukkoomme luotettavia ja positiivisia työyhteisön jäseniä. Arvostamme, mikäli sinulla on työtehtävään soveltuva koulutus, kokemusta ja osaamista liikennemyymälässä tai Hesburgerilla työskentelystä sekä voimassa oleva hygieniapassi.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan, TOK:n hyvät henkilöstöedut sekä perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea kesätyöntekijä meille!

Täytä sähköinen hakulomake 10.2.2019 mennessä.

Lisätietoja kesätyöstä antavat toimipaikkojen esimiehet arkisin klo 9-15.