(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ 2019 / tuotantolaitokset ja varasto
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

”Valiolla kesätöissä on kannustava ilmapiiri, hyvä perehdytys, sopivasti haasteita, mahdollisuus oppia uutta sekä ihan mahtavat työkaverit” - näin kommentoivat kesätyöntekijämme.”

Tule kesäduuniin #Valiojengi ’in! Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotantolaitoksiin ja varastoihin tehdaspaikkakunnillemme.

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, olet ylpeä työsi laadusta sekä positiivinen ja kannustava työkaveri.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti n. 4 kk touko - syyskuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. (tarkemmat kuvaukset tuotantolaitosten ja varaston kesätöistä ilmoituksen alaosassa)

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen kesätyöhösi, panostamme myös osaamisesi ja työelämän taitojesi kehittämiseen. Pääset jakamaan kokemuksia muiden kesätyöntekijöidemme kanssa ja näkemään ison yrityksen toimintaa. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö.

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 3.3.2019 mennessä.

Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

Tutustu meihin ja mahdollisuuksiin opiskelijoille: www.valio.fi/kesatyo ja seuraa some kanaviamme, saat tietoa Valiosta, meistä valiolaisista sekä muistakin avoimista työpaikoistamme. #valiojengi #valiotyötä


Ohessa lyhyet kuvaukset tyypillisimmistä kesätöistä (tuotantolaitokset ja varasto), näiden lisäksi saattaa vielä tulla yksittäisiä tehtäviä, päivitämme listausta hakuprosessin aikana:

Tuotantolaitosten kesätyöt
Tuotannon kesätöissä pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta sekä aistinvaraisesta arvioinnista. Työskentelet I -hygienia-alueella, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esimiesten ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja. Tuotannon kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Varaston kesätyöt
Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Kunnossapidon kesätyöt
Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.