(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019: Trainee, Finance
Empower Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme joukkoomme konsernitalouden Summer Traineeta 1.7.2019-31.8.2019 väliselle ajalle. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Empower-matkallesi saat tueksesi kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empower-konsernin taloushallintoon. Tehtävässä työskentelet sekä konsernin taloustiimin kanssa että tuet neljän liiketoimintamme taloustiimejä.

Tehtävänkuvaus

Summer Trainee, Finance tehtävässä osallistut monipuolisesti talouden avustaviin tehtäviin kerryttäen arvokasta työkokemusta.

Tehtävässä työskentelet yhteistyössä Empowerin konsernitalouden ja liiketoimintojen talousvastaavien kanssa. Toivomme talousharjoittelijalta mielenkiintoa digitaalisuutta ja robotiikkaa kohtaan, osana modernia taloushallintoa.

Toivomme sinulta:

• positiivista ja reipasta asennetta ja halua oppia uutta
• kaupallisia opintoja
• hyviä IT-taitoja mm. Excel-osaamista

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• hyvät vuorovaikutustaidot
• koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Empowerin kesätöissä pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 21.5. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finance Manager Henrik Arvonen, puh. +358 44 5346120.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.