Kesätyö 2019, taloushallinto, Helsinki
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii kesäksi mahdollisuutta näyttää taitonsa ja osaamisensa? Haluatko myös kartuttaa työkokemustasi kansainvälisessä ja vakaassa yrityksessä vaihtelevien tehtävien parissa? Hae meille töihin kesäksi 2019 ja pääset kurkistamaan miltä työskentely Suomen johtavassa laivanvarustamossa näyttää!

Haemme parhaillaan Finnlines Oyj:n talousosastollemme kesätöihin innokkaita opiskelijoita tai vastavalmistuneita, joilla on jo taloushallinnon perusteet hallussa. Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta yrityksen taloustoiminnoista, mutta olet ennen kaikkea ahkera, oma-aloitteinen ja numerotarkka henkilö, jolla on valmiudet myös itsenäiseen työskentelyyn. Toimipisteemme on Vuosaaren satamassa Helsingissä.

Tehtäviisi kuuluvat AP- ja AR-tiimin päivittäiset osto- ja myyntireskontraan liittyvät työtehtävät:

 • saapuneiden suoritusten kohdistukset ja selvitystyöt
 • kotimaisten ja ulkomaisten pankkitilien tapahtumien kirjaukset ja tilien täsmäytykset
 • yhteydenpito ulkoisiin ja sisäisiin asiakkaisiin
 • laskujen skannausta, esikirjausta ja arkistointia
 • laskujen tarkastusta ja tiliöintiä
 • yhteydenpitoa osto-osastoon, yhtiön eri yksiköihin sekä toimittajiin
 • muita mahdollisia osto- ja myyntireskontraan liittyviä tehtäviä

Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat elokuulle 2019.
 

Odotamme sinulta:

Tarkkuus ja huolellisuus kuvaavat hyvin tekemistäsi ja haluat tehdä työsi hyvin loppuun asti kiireestä huolimatta. Odotamme, että opit nopeasti käyttämään erilaisia talouden tietojärjestelmiä vaikka sinulla ei olisikaan juuri käyttämistämme järjestelmistä aiempaa kokemusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivomme myös sinulta löytyvän takataskustasi jo tehtävään soveltuvia opintoja, sekä jonkinlaista kokemusta työelämästä. Asenne kuitenkin ratkaisee, ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä innostunutta ja reipasta asennetta työhön!
 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mukavan ja osaavan tiimin tuen työllesi kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon tehtävissä ja pääset tutustumaan mielenkiintoiseen toimialaan Suomen suurimmassa varustamossa. Pääset näköalapaikalle meriliikenteen maailmaan ja kartuttamaan arvokasta työkokemusta.

Lisäksi olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, eli työnantajana sitoudumme huolehtimaan hyvästä kesätyökokemuksesta.
 

Innostuitko?

Jos koet olevasi meidän ensi kesän tähtiä, jätä hakemuksesi viimeistään 24.2.2019. Kesätyöpaikkoja pääset hakemaan kotisivujemme rekrytointi-osiosta löytyvien hakulomakkeiden kautta, minne pääset oheisesta linkistä. Mainitsethan hakemuksessasi miten olet käytettävissä, sekä palkkatoiveesi.

Toimi myös nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc 
Twitter: https://twitter.com/finnlines_group

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1221808
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki