(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ 2019 / Pääkonttori (Helsinki)
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

"Valiolla kesätöissä on kannustava ilmapiiri, hyvä perehdytys, sopivasti haasteita, mahdollisuus oppia uutta sekä ihan mahtavat työkaverit” - näin kommentoivat kesätyöntekijämme.”

Tule kesäduuniin #Valiojengi ’in! Haemme kesätyöntekijöitä viihtyisään Pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäelle.

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, olet ylpeä työsi laadusta sekä positiivinen ja kannustava työkaveri.

Pääkonttorissamme kesätyön kesto on pääsääntöisesti n. 3-4 kk touko - elokuun välillä, arvostamme, jos voit työskennellä koko tarvittavan ajan. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto (tarkemmat kuvaukset kesätöistä ilmoituksen alaosassa). Edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen kesätyöhösi, panostamme myös osaamisesi ja työelämän taitojesi kehittämiseen. Pääset jakamaan kokemuksia muiden kesätyöntekijöidemme kanssa ja näkemään ison yrityksen toimintaa. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö.

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 3.3.2019 mennessä. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

Tutustu meihin ja mahdollisuuksiin opiskelijoille: www.valio.fi/kesatyo ja seuraa some kanaviamme, saat tietoa Valiosta, mahtavasta Valiojengistämme sekä muistakin avoimista työpaikoistamme. #valiojengi #valiotyötä

 

Ohessa lyhyet kuvaukset tyypillisimmistä kesätöistä Pääkonttorissamme, näiden lisäksi saattaa vielä tulla lisää yksittäisiä tehtäviä (esim. assistenttityö, taloushallinto tms.), päivitämme listausta hakuprosessin aikana:

Kotimaan myynnin kesätyöt (ainoastaan pääkonttorissa Helsingissä)
Kotimaan myynnissä kesätöitä on tarjolla myyntineuvottelijan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset työskentelemään vähittäiskauppa, Food Service sekä teollisuusasiakkaidemme kanssa. Hoidat tuotteidemme myyntiä puhelimitse asiakkaillemme, käsittelet tilaukset sähköisten tilausjärjestelmien sekä sähköpostien kautta. Asiakaspalautteiden ja hyvitystapahtumien käsittely sekä veloitusten kirjaaminen kuuluu myös tehtäviisi. Olet päivittäin yhteydessä sisäisten sidosryhmien kanssa (mm. varastot, kuljetus). Tehtävässä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Ruotsin kielen sujuva suullinen taito sekä SAP- järjestelmän osaaminen ovat eduksi. Pääset työskentelemään mukavassa myynnin tiimissämme ja mahtavan maukkaiden Valio tuotteiden parissa.

Kansainvälisen myynnin kesätyöt (ainoastaan pääkonttorissa Helsingissä)
Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientikoordinaattorin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientikoordinaattori vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti, että tiimissä, mutta tarjoaa puolestaan monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä.

Markkinoinnin/viestinnän kesätyöt (ainoastaan pääkonttorissa Helsingissä)
Markkinointi- ja viestintätiimin kesätöissä pääset näkemään suuren yrityksen markkinointia ja viestintää. Tiimimme vastaa Valion eri brändien rakentamisesta markkinoinnin ja viestinnän eri keinoin eri kanavissa Suomessa. Huolehdit mm. tölkkimainonnan aineistotrafiikista ja avustat mediayhteistyössä Valio Mediadeskiin tulevien yhteydenottojen osalta (esim. kuvatoimitukset, haastattelupyyntöjen välitys). Avustat tapahtumajärjestelyissä (esim. Valio Akatemia -kesäleiri, tuotetoimitukset tapahtumiin jne.). Kesätyö pitää sisällään myös muita avustavia tehtäviä, esim. laskujen tiliöinti ja käsittely. Tärkeimmät sidosryhmät ovat tiimin jäsenten lisäksi Markkinat-toiminnon ja tuoteryhmien kollegat, sekä yhteistyökumppanimme mainostoimisto-, mediatoimisto- ja viestintätoimistoissa.

Henkilöstötoiminnot (ainoastaan pääkonttorissa Helsingissä)
Palkanlaskennan tiimissä kesätöitä on tarjolla palkanlaskennan perustehtävissä. Tässä kesätyössä pääset hyödyntämään aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä erilaisten työlainsäädäntöjen osalta. Tehtävät sivuavat monen eri työehtosopimuksen soveltamista, joten saat hyvän yleiskuvan elintarviketeollisuuden palkanlaskennasta niin tuotannon kuin toimihenkilöiden osalta. Mepco palkanlaskentaohjelman aiempi käyttö katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön. Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ammattitaitoista tiimiä.

Henkilöstötoiminnot (ainoastaan pääkonttorissa Helsingissä)
Henkilöstötoimintojen Osaamisen kehittämisen tiimissä on tarjolla kesätöitä koulutusten parissa. Työ painottuu erityisesti verkkokoulutusten tuottamiseen. Tehtävänäsi on avustaa verkkokoulutusten tuotannossa sekä osaamisestasi riippuen mahdollisesti myös tuottaa itse verkkokoulutuksia. Työtehtävät pitävät sisällään esim. kuvien käsittelyä, videoiden editointia, tekstien tuottamista sekä sisältöjen editointia mm. Gimlet Composer -työkalun avulla. Tämän lisäksi tehtävään kuuluu muita koulutusten organisoimiseen liittyviä tehtäviä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus kuvien ja videoiden editoinnista sekä muusta multimediatuotannosta, kyky oppia uusia tietokoneohjelmia nopeasti, pedagoginen osaaminen sekä opinnot soveltuvalla alalla (esim. kasvatustiede, viestintätiede tai tietotekniikka). Tehtävä edellyttää huolellisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityötaitoja.