Kesätyö 2019, matkustajaliikenteen ja rahdin asiakaspalvelu, Helsinki ja Naantali
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, joka etsii kesäksi mahdollisuutta näyttää taitonsa ja osaamisensa? Haluatko myös kartuttaa työkokemustasi kansainvälisessä ja vakaassa yrityksessä vaihtelevien tehtävien parissa? Hae meille töihin kesäksi 2019 ja pääset kurkistamaan miltä työskentely Suomen johtavassa laivanvarustamossa näyttää!
 

Haemme parhaillaan kesätyöntekijöitä matkustajaliikenteen asiakaspalveluun Helsinkiin ja  Naantaliin, sekä rahdin asiakaspalveluun Helsinkiin. Työsopimukset tehdään joustavasti noin toukokuusta elokuun loppuun. Helsingin toimipisteemme sijaitsee pääkonttorillamme Vuosaaren satamassa ja Naantalin toimipisteemme Naantalin satamassa.
 

Matkustajaliikenteen asiakaspalvelun call center & check in -tiimeissä työskentely sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja ja työmäärät vaihtelevat hieman sesongin aikana. Tehtävä edellyttää hyvää kielitaitoa: palvellaksesi hyvin kansainvälistä asiakasjoukkoamme, kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Lisäksi saksan ja venäjän kielen taito ovat eduksi.

Työtehtäviä ovat esimerkiksi:

 • Laivamatkojen ja niiden oheispalvelujen esittely ja myynti
 • Matkatarjousten laskeminen sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
 • Asiakkaiden opastus online-varausjärjestelmän käytössä
 • Laivavuorojen lähtöselvitys

Lisäksi Helsingissä matkustajaliikenteen asiakaspalvelun tehtäviin kuuluvat matkustajien neuvonta, liikenteenohjaus sekä kuljetuspalvelu satama-alueella, minkä vuoksi edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

 

Rahdin asiakaspalvelussa liikenteenhoitajan tehtävissä työskennellään täysipäiväisesti, 37,5 tuntia viikossa. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Työtehtäviä ovat muun muassa:

 • lastivarausten hoitaminen
 • manifestointi
 • yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin

 

Odotamme sinulta:

Molemmissa tehtävissä odotetaan sinulla olevan myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua toimeen. Sinulla on lisäksi hyvä paineensietokyky sekä järjestelmällinen työote, pienessä kiireessäkin pystyt toimimaan johdonmukaisesti ja tehokkaasti.

Toivomme sinulta löytyvän takataskustasi jo tehtävään soveltuvia opintoja, sekä jonkinlaista kokemusta työelämästä. Asenne kuitenkin ratkaisee, ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta, sekä innostunutta ja reipasta asennetta työhön!

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Meitä hyvin kuvaavia sanoja ovat innostuneisuus, positiivisuus ja tekemisen meininki. Pääset näköalapaikalle meriliikenteen maailmaan ja kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Molemmissa tehtävissä tukenasi on mukava ja ammattitaitoinen tiimi.

Lisäksi olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, eli työnantajana sitoudumme huolehtimaan hyvästä kesätyökokemuksesta.

 

Innostuitko?

Jos koet olevasi meidän ensi kesän tähtiä, jätä hakemuksesi viimeistään 24.2.2019. Kesätyöpaikkoja pääset hakemaan kotisivujemme rekrytointi-osiosta löytyvien hakulomakkeiden kautta, minne pääset oheisesta linkistä. Hakulomakkeet ovat tehtävä- ja paikkakuntakohtaisia. Mainitsethan hakemuksessasi miten olet käytettävissä, sekä palkkatoiveesi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc 
Twitter: https://twitter.com/finnlines_group
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1221388
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Naantali