(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019: Kunnossapidon harjoittelijoita
Empower IN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme harjoittelijoita Empower Haminan toimipisteeseen.  Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Kunnossapidon harjoittelijana pääset osallistumaan levy- ja hitsaustöihin. Osaamisesi mukaan toimit itsenäisesti tai ryhmässä.. Kesätyöt ovat kokoaikaisia, ja niiden kesto on noin 3–6 kuukautta. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, koulu voi olla myös kesken
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • teknisten kuvien lukutaitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • oma-aloitteisuus
  • positiivinen asenne
  • halu oppia uutta
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 22.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Juha Pylvänäinen, puh. +358 50 055 6340.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.