Kesätyö 2019: Kesätyöntekijöitä sähköasemien ja sähkönjakelujärjestelmien kunnossapitoon
Empower PN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme kesätyöntekijöitä sähköasemien kunnossapitoon Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan ja Harjavaltaan.  Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Kesätyöntekijänä osallistut sähköasemien ja teollisuuden sähkönjakelujärjestelmien kunnossapitotehtäviin sekä tarvittaessa erilaisiin pieniin rakentamistöihin. Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa sähköalan koulutusta, kuten sähkö-, energia- tai automaatiokoulutusohjelman mukaista koulutusta
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia sekä kehittää toimintaa
  • matkustusvalmiutta
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 25.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päälliköt Heikki Roivainen - Hämeenlinna 0406417442, Sami Erjansalo - Lappeenranta, 040 641 7879, Samuli Lajunen - Harjavalta.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223032
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Harjavalta, Hämeenlinna, Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa: Heikki Roivainen - Hämeenlinna 0406417442, Sami Erjansalo - Lappeenranta, 040 641 7879, Samuli Lajunen - Harjavalta