(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019: Kesätyöntekijöitä digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen
Empower TN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään! Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme kahta kesätyöntekijää työskentelemään digitaalisten ratkaisujemme pariin Pirkkalaan tai Helsinkiin. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työssäsi tulet olemaan mukana tuotantoprosessiemme ja niitä tukevien digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä. Tulet mm. tunnistamaan ja analysoimaan kehityskohteita, kehittämään ja tuottamaan tuotantoprosessiimme liittyvää raportointia, tekemään yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa, toimimaan tuotannon pääkäyttäjän sijaisena sekä jalkauttamaan toimintatapoja ja prosesseja tuotantoyksiköihimme. Osallistut myös osaamisesi puitteissa Empowerin uusien digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen.

Toivomme sinulta:

  • hyviä yleisiä IT taitoja
  • hyvää osaamista Excelistä ja muista Office-ohjelmista
  • hyviä kommunikointitaitoja, myös englanniksi
  • olet jo opiskellut muutaman vuoden yliopisto- tai ammattikorkeakoulutasolla.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kiinnostus tietojärjestelmien ja tuotantoprosessien kehittämisestä
  • aktiivisuus ja oma-aloitteisuus, kyky tarttua toimeen
  • kyky ja halu toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 17.3. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Koivuniemi, +358 406417170.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.