Kesätyö 2019: IT Trainee
Empower Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme joukkoomme IT traineeta Helsinkiin ja Tampereelle kesäksi 2019. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Tarjomme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna olevat harjoittelupaikat sijoittuvat Empowerin konsernihallintoon, jonka toiminta kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Tuotamme energia-, tietoliikenne- ja teollisuudenalan palveluita neljän liiketoimintayksikkömme voimin:

  • Connectivity vastaa kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta digitaalisia työkaluja hyödyntäen. 
  • Energy Intelligence tarjoaa palveluita koko energiasektorin arvoketjuun, huolehtien energia-alan datavirroista ja transaktoista älykkäiden ohjelmistojen avulla.
  • Smart Industry kehittää digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaa tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.
  • Power vastaa sähkönjakelu- ja voimansiirtoverkkojen sekä sähköasemien ja tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Avoinna on kolme kesätyöpaikkaa.

IT Trainee kesätyö 1: tehtävänäsi on toimia osana Infrastructure-tiimiä, joka tuottaa IT:n alusta-, kommunikaatio-, tietoliikenne- ja työasemapalvelut kaikissa konsernin toimintamaissa. Osallistut IT-projekteihin ja toimit yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Osallistut toisen ja kolmannen tason tukitehtäviin sekä niiden kehittämiseen.Työ sijoittuu Helsinkiin.

IT Trainee kesätyö 2: tehtävänäsi on toimia osana ohjelmistokehitystiimiä joka kehittää, tuottaa ja ylläpitää ohjelmistopohjaisia ratkaisuja konsernille. Osallistut IT-  ja ohjelmistokehitysprojekteihin yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ sijoittuu Helsinkiin tai Tampereelle.

IT Trainee kesätyö 3: tehtävänäsi on toimia osana Integraatio ja ohjelmistorobotiikka tiimiä joka kehittää, tuottaa ja ylläpitää ratkaisuja konsernille. Osallistut RPA SW ja Integraatio kehitysprojekteihin yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ sijoittuu Helsinkiin tai Tampereelle.

Toivomme sinulta

Edellytämme tehtäviin valituilta kesätyöntekijöiltä vähintään kahden vuoden teknisiä korkeakouluopintoja sekä aikaisempaa kokemusta esimerkiksi IT-tukitehtävistä. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Teet mielelläsi työtä osana tiimiä ja aktiivinen viestintä tiimin sisällä ja työyhteisössä on luontevaa. Työtehtävät voivat päivän mittaan vaihdella joten joustavuus ja rakentava asenne muutoksiin arvostetaan.
Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat kesätyö 1 antaa Henri Jacobsson, +358 40 545 1899, kesätyö 2 Stefan Wiklund +358 40 721 2936 tai Kimmo Saarela +358 50 596 7916 ja kesätyö 3 Tomi Liimatainen +358 40 5008 364.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241581
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Henri Jacobsson, +358 40 545 1899, Stefan Wiklund +358 40 721 2936 tai Kimmo Saarela +358 50 596 7916, Tomi Liimatainen +358 40 5008 364