(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019: Geosuunnittelu, Oulu
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? WSP:llä työskentelee eri alojen ammattilaista projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina, arkkitehteina, valvojina ja konsultteina. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön. 

WSP Finland kuuluu johtavien infrasuunnittelijoiden joukkoon. 
Yksi monista ylpeydenaiheistamme on pohjarakennuksen palvelut ja osaaminen. 

WSP:n Geo- ja kalliotekniikka hakee rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. ACAD, Novapoint) ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia.   

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden tehtäviä. Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote.

Lähetä hakemuksesi 12.02.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.wsp.com/jobs/141566-kesatyopaikat-2019-oulu-geosuunnittelu. Tarvittavien kesätyöntekijöiden määrä konkretisoituu eri toimialoilla kevään kuluessa. Jätä hakemuksesi saman tien, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 


Lisätietoja: HR-asiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com