(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2019, Caverion (avoin haku)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Tulisitko meille harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Toivomme, että jätät hakemuksesi ensisijaisesti tehtäväkohtaiseen hakuun, mutta mikäli et löydä kohdennettujen hakujen joukosta sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää hakemuksesi tähän avoimeen hakuun.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa uuden opetteluun ja hyvään asiakaspalveluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4.  

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 28.2.2019 mennessä. Hakemusten käsittely ja kesätyöntekijöiden valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Tiedotamme haun lopputuloksesta kaikille hakijoille maaliskuun loppuun mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

www.caverion.fi