(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ 2018
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt innokkaita ja reippaita kesätyöntekijöitä eri aloille meille VMP:lle! Kesätyötä on tarjolla muun muassa kaupan, ravintolan, leipomon, tuotannon, teollisuuden ja rakennuksen aloilla. Työ on kausiluonteista, mutta hyvillä tekijöillä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön! Työtä on tarjolla erilaisissa työvuoroissa, niin aamu- kuin iltavuoroissa.
Odotamme sinulta
Voit olla jonkun alan ammattilainen, mutta myös työuraansa vasta aloittaville on töitä. Tärkeintä on, että työmotivaatiosi on kohdallaan ja hoidat sinulle osoitetut työtehtävät huolellisesti sekä tunnollisesti aina loppuun asti.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi. Reippaus ja halu oppia uutta ratkaisee!
Muut tiedot
Oletko etsimämme kesätyöntekijä? Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja mainitse hakemuksessasi minkä alan kesätöitä haet sekä lisää CV hakemuksen liitteeksi. Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita puh. (05) 535 4344, niin päivitetään tietosi sekä merkitse tämä työpaikka kiinnostuksen kohteeksi hakemukseesi.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, kutsu toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Henna Huovinen, Henna.Huovinen@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.03.2018 mennessä.