(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018
Ensto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Uskotko parempaan elämään sähköllä?

Enstossa monimuotoisuus on voimavara, ja meitä yhdistää avoin ja utelias asenne. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Ensto tarjoaa kesätöitä joka vuosi monille nuorille erilaisissa tuotanto- ja  toimistotehtävissä. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee Porvoon toimipisteessämme.

Haemme tuotantotehtäviin vastuuntuntoisia, hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia metalli- ja muovialan ammattikouluopiskelijoita. Tuotekehitysyksikkömme kiinnostaviin tuotekehitysprojekteihin haemme etenkin sähkö- ja sähkövoimatekniikan opiskelijoita.

Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, tasapuolisen palkkauksen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, josta voit lukea lisää täältä. Vuonna 2017 sijoituimme Vastuullisin kesäduuni –kilpailussa suurten työnantajien kategoriassa 3. sijalle!

Kesätyöntekijöissä arvostamme reippautta, innostunutta ja vastuuntuntoista asennetta ja pääsääntöisesti vähintään 18-vuoden ikää. Alaikäisille, mutta jo 15 vuotta täyttäneille tarjoamme erikseen "Tutustu työelämään ja tienaa" – harjoittelujaksoja, joiden pituus on kaksi viikkoa - katso erillinen haku www.ensto.fi/ura !

Täytä hakemus huolellisesti ja mikäli sinulla on erityisiä kiinnostuksen alueita, voit kertoa niistä lisätiedot-kohdassa. Mainitse myös onko sinun mahdollista työskennellä koko kesäkauden ajan.

Lähetä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä osoitteessa www.ensto.fi/ura. Pyrimme tekemään kaikki kesätyövalinnat huhtikuun alkuun mennessä.

Onnea kesätyönhakuun!


Ensto on savuton työpaikka.