(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018
Caverion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tule kesäcaveriksi Caverionille!

Tarjoamme tänäkin vuonna nuorille parisataa kesätyöpaikkaa ympäri Suomea. Palkkaamme kesätyöntekijöitä monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Emme vaadi pitkää työkokemuslistausta ansioluettelossasi, vaan palkkaamme kesätöihin alan opiskelijoita. Voit olla siis opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt. Valinnassa pidämme toki tärkeänä myös oikeanlaista asennetta. Toivotamme joukkoomme tervetulleeksi kesätyöntekijän, jolla erinomainen asiakaspalvelu, energinen ote työntekoon sekä innokkuus uuden opetteluun tulevat selkärangasta.

Kesätyö Caverionilla tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan oman opiskelualan töihin ja hankkia käytännön kokemusta työelämästä opintojen tueksi. Osaava tiimi ympärillä tukee oppimistasi ja kehityt ammattilaistemme joukossa. Monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla tai toimistolla myös valmistumisen jälkeen!

Käy tutustumassa edellisvuosien kesätyöntekijöidemme arkeen Kesäcavereiden blogissa!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, josta voit lukea lisää täältä. Vuonna 2016 sijoituimme Vastuullisin kesäduuni –kilpailussa suurten työnantajien kategoriassa 4. sijalle!

Hae kesätöihin tästä 18.3.2018 mennessä. Hakemusten käsittely ja kesätyöntekijöiden valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Yksiköiden esimiehet valitsevat soveltuvimmat hakijat ja ovat suoraan yhteydessä heihin sopiakseen haastattelun. Tiedotamme haun tuloksesta kaikille hakijoille toukokuun loppuun mennessä.

 

Löydät Caverionin myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIn