(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018, Valio Oy
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

”Valiolla kesätöissä on kannustava ilmapiiri, hyvä perehdytys, sopivasti haasteita, mahdollisuus oppia uutta sekä ihan mahtavat työkaverit” - näin kommentoivat kesätyöntekijämme.”

Tule kesäduuniin #Valiojengi ’in! Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotannon ja logistiikan tehtäviin eri toimipaikoillemme sekä muutamia kesätyöntekijöitä toimistotehtäviin pääkonttoriimme Helsinkiin Pitäjänmäelle (esim. myynti ja kansainvälinen myynti ja taloushallinto /tarkemmat kuvaukset tehtävistä ilmoituksen alaosassa).

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen, teet, minkä lupaat ja olet ylpeä työsi laadusta, olet positiivinen ja kannustava työtoveri.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 4 kk touko-elokuun, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. Pääkonttoritoiminnoissa kesto vaihtelee tehtävän mukaan. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto.

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää. Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen kesätyöhösi, panostamme myös osaamisesi ja työelämän taitojesi kehittämiseen. Pääset jakamaan kokemuksia muiden kesätyöntekijöidemme kanssa ja näkemään ison yrityksen toimintaa.

Meillä Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä elämästä paremman! Pääset kesäduuniin kuluttajien rakastamien laadukkaiden valiotuotteiden pariin, innovatiiviseen ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevan yritykseen, jonka tehtävänä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

HAKEMUKSET: Odotamme innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry, viimeistään 7.3.2018 mennessä.

Hakuajan päätyttyä ilmoitamme kaikille hakemuksensa jättäneille tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Kannattaa myös hyödyntää hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kertoa osaamisistasi ja motivaatiostasi kesäduuniin Valiolle.

Tutustu meihin: https://www.valio.fi/yritys/tyopaikat/opiskelijan-...

Ohessa lyhyet kuvaukset tyypillisimmistä kesätöistä Valiolla, näiden lisäksi saattaa vielä tulla yksittäisiä tehtäviä eri toimintoihimme Pääkonttorissa

Tuotanto

Tuotannon kesätöissä pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta sekä aistinvaraisesta arvioinnista. Työskentelet I -hygienia-alueella, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esimiesten ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja. Tuotannon kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Varasto

Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä. Vuorotyö vaihtelee tehtävien mukaan.

Laboratorio

Laboratorion kesätyössä pääset oppimaan mikrobiologian ja/tai kemian analytiikkaa. Vastuullasi on jokin tietty analyysimenetelmien kokonaisuus. Tehtävään koulutetut perehdyttäjät opastavat sinua ja perehdytyksen jälkeen vastaat oman tehtäväsi osalta näytteiden analysoinnista ja laboratorion sisäisestä laadunvalvonnasta. Tehtävä vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Tarvitset myös hyvät vuorovaikutustaidot, tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityönä. Tarjoamme puolestamme monipuolisia laboratoriotehtäviä sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Kansainvälinen myynti (ainoastaan Helsingissä)

Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientikoordinaattorin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientikoordinaattori vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti, että tiimissä, mutta tarjoaa puolestaan monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä.

Kotimaan myynti (ainoastaan Helsingissä)

Kotimaan myynnissä kesätöitä on tarjolla myyntineuvottelijan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset työskentelemään vähittäiskauppa, Food Service sekä teollisuusasiakkaidemme kanssa. Hoidat tuotteidemme myyntiä puhelimitse asiakkaillemme, käsittelet tilaukset sähköisten tilausjärjestelmien sekä sähköpostien kautta. Asiakaspalautteiden ja hyvitystapahtumien käsittely sekä veloitusten kirjaaminen kuuluu myös tehtäviisi. Olet päivittäin yhteydessä sisäisten sidosryhmien kanssa (mm. varastot, kuljetus). Tehtävässä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Ruotsinkielen sujuva suullinen taito sekä SAP- järjestelmän osaaminen ovat eduksi. Pääset työskentelemään mukavassa myynnin tiimissämme ja mahtavan maukkaiden Valio tuotteiden parissa.

Taloushallinto/luotonvalvonta (ainoastaan Helsingissä)

Luotonvalvonnan kesätyötä on tarjolla vientireskontran-luotonvalvojan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua. Työskentelet läheisesti kansainvälisen myyntiorganisaation kanssa. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Englannin kielen taitoa tarvitset työssäsi lähes päivittäin. Työtehtäviin kuuluu myyntireskontran hoito, siihen liittyvät kirjaukset ja täsmäytykset sekä asiakasrekisterin ylläpito. Lisäksi luotonvalvonnan avustaminen, johon sisältyy mm. asiakkaiden saldon seurantaa ja maksumuistutusten lähettämistä.

Taloushallinto/rahoitus (ainoastaan Helsingissä)

Rahoituksessa/Maksuliikenteessä on tarjolla kesätyötä kassahoitajan tehtävässä. Tässä kesätyössä osallistut Valion maksuliikenteeseen. Kassanhoitaja vastaa maksuliikenteessä käytettävien pankkitilien tapahtumien selvittelystä ja kirjaamisesta. Päivittäin muodostetaan ja siirretään kirjanpitoaineistot kirjanpitoon ja eri reskontriin. Tarvittaessa osallistut myös Valion ja Osuuskuntien maksuliikenteen hoitoon. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä.

Taloushallinto/kirjanpito (ainoastaan Helsingissä)

Kirjanpidon ja ven kokonaisuuksia sekä pitämään kiinni aikatauluista. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja työskentelet positiivisen asenteen siivittämänä. Arvostamme vahvaa tietoteknistä osaamista ja aikaisempaa kokemusta SAP-järjestelmistä.

Henkilöstö- ja palkkahallinto (ainoastaan Helsingissä)

Palkanlaskennan tiimissä kesätöitä on tarjolla palkanlaskennan perustehtävissä. Tässä kesätyössä pääset hyödyntämään aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä erilaisten työlainsäädäntöjen osalta. Tehtävät sivuavat monen eri työehtosopimuksen soveltamista, joten saat hyvän yleiskuvan elintarviketeollisuuden palkanlaskennasta niin tuotannon kuin toimihenkilöiden osalta. Mepco palkanlaskentaohjelman aiempi käyttö katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön. Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ammattitaitoista tiimiä.

Hakusanat: Kesätyö Helsinki, Kesätyö Vantaa, Kesätyö Riihimäki, Kesätyö Seinäjoki, Kesätyö Oulu, Kesätyö Lapinlahti, Kesätyö Joensuu, Kesätyö Turenki, Kesätyö Suonenjoki