(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Työnohjaaja, Varkaus
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä työnohjaajan tehtävään Varkauteen.

Empowerissa tarjoamme lukuisia vastuullisia kesäduuneja eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa dynaamisessa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa.

Tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työnohjaajan tehtäviin kuuluu tilausten käsittely, töiden aikataulutus ja ohjaaminen asentajille sekä järjestelmätallennukset. Tehtävässä on keskeistä myös asiakaspalvelu ja sidosryhmäyhteistyö.

Odotamme sinulta:

  • vähintään opistoasteen koulutusta ja/ tai vastaavaa työkokemusta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä
  • aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä tarkkuutta
  • hyviä tiimityö- ja asiakaskommunikointitaitoja
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! Täytä hakemus 23.02. mennessä osoitteessa http://www.empower.eu/web/fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Minna Karvonen, +358 44 425 4109 ja Raija Tamio, + 358 400 014 146.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.