(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Työnjohtajia, Inkeroinen
Empower IN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työnjohtajia Inkeroisiin.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Teollisuuspalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet työnjohtajana Stora Enson Anjalankosken tehtailla. Kesätyöt ovat kokoaikaisia, ja niiden kesto on noin 3–6 kuukautta. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Toivomme sinulta:

• ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista sähkö-, automaatio-, kone- tai energia-alan koulutusta (voit olla opiskelija tai jo valmistunut)
• kiinnostusta kunnossapidon esimiestehtäviin.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• asiakaspalveluhenkisyys
• tiimityöskentelytaidot
• koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Matti Saarainen, +358 40 8493 591, matti.saarainen@empower.fi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.