(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Tekninen asiakaspalvelija, Oulu
Empower IM Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt teknistä asiakaspalvelijaa Ouluun.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.


Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tiedonhallintapalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa tukemassa Empowerin toimittamien tietojärjestelmien käyttöä. Työpäivääsi tavallisesti kuuluu ongelmanselvitystä, datapäivityksiä SQL-kielen avulla sekä palvelinympäristössä havaittujen ongelmien tutkimista. Asiakkaat sijoittuvat energia-alan toimikentälle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi alan asiantuntijaksi kiinnostavan ja haasteellisen työn parissa voimakkaasti kehittyvällä toimialalla osaava tiimi rinnallasi. Empowerilla pääset vaikuttamaan tulevaisuuden ICT-infrastruktuuriin yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Toivomme, että:

• olet parhaimmillasi asiakaspalvelutilanteissa, sillä toimit suoraan asiakasrajapinnassa
• sinulla on jo jonkintasoinen tuntemus SQL-kielestä harrastuneisuuden tai opiskelujen kautta
• Oracle- tai PostgreSQL-tietokantaympäristön tuntemus on eduksesi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen työssäsi
• sinulla on halu ja valmius oppia uutta
• koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Hokajärvi, +358 44 425 3337

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.