(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Sähköverkkojen digitaalisten palveluiden kehittäjä
Empower PN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää digitaalisten palveluiden kehittäjäksi Tampereelle, Helsinkiin, Hämeenlinnaan tai muuhun Empowerin toimipisteeseemme.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Sähköverkkopalveluihin, jossa pääasiakkaitamme ovat sähköverkkojen omistajat sekä tuulivoiman tuottajat. Autamme heitä tuotanto-omaisuuden käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja järjestelmien käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä työskentelet Kunnossapito ja palvelut liiketoiminta-alueen digitaalisten palveluiden kehittäjänä. Empower kehittää ja tarjoaa asiakastarpeista lähteviä digitaalisia palveluita, joiden lähtökohtana on mahdollistaa asiakkaidemme tuotanto-omaisuuden parempi käytettävyys, toiminnan tehokkuus sekä tuottaa parempaa aktiivista työturvallisuutta.

Osallistut käytännön IoT-ratkaisujen kokonaisvaltaiseen asiakastoteutukseen aina kentällä tapahtuvista asennuksista päätelaitteelta tapahtuvaan seurantaan.

Haemme tehtävään henkilöä, joka kykenee pitkäjänteiseen työhön, tunnistaen samalla digitaalisen toimintaympäristön tarjoamat uudet mahdollisuudet, innovaatiot ja ideat. Tehtävä sopii erittäin hyvin sähkövoimatekniikan opiskelijalle, jolla hyvä käsitys sähkönjakeluympäristöistä ja jolla on kokemusta ja mielenkiintoa IoT –teknologiratkaisuista. Et myöskään pelkää tarvittaessa tarttua käytännön töihin kenttäolosuhteissa.   

 Toivomme sinulta:

• tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja – sähkövoimatekniikan opintoja (DI/AMK)
• kokemusta ja mielenkiintoa kehittää IoT – teknologiaratkaisuja
• vahvaa tietojärjestelmä- ja O365 -osaamista
• englannin kielen sujuvaa osaamista
• ajokorttia

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• Raspberry pi tai Arduino harastuksena tai tositarkoituksella
• asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisyys
• hyvä organisointikyky
• rohkeus tarttua uusiin tehtäviin
• mielenkiintoa ohjelmistokehitykseen
• koet yrityksemme arvot omaksesi

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!
Täytä hakemus 23.2.18 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Otto Norokorpi, +358 44 425 2940.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

Empower on palveluyritys, joka rakentaa ja huoltaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoja, kunnossapitää tehtaita ja voimalaitoksia sekä toimittaa tietojärjestelmiä ja palveluratkaisuja energiasektorille. Yhtiö palvelee yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 243 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi