(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Sähkökonehuoltajia Lappeenrantaan
Empower IN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä sähkökonehuoltajan tehtävään Lappeenrantaan.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Teollisuuspalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Sähkökonehuoltajana tehtävänkuvaasi kuuluu sähkömoottoreiden huolto, alkukoestukset sekä moottoreiden purku. Lisäksi teet sähkömoottoreiden tarkistusmittauksia ja suoritat tarvittaessa erilaisia huoltotoimia ja loppukoestukset. Tehtävänkuvaasi kuuluvat myös korjausraporttien täyttö sekä muut esimiehesi sinulle osoittamat tehtävät.

 Toivomme sinulta:

• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• aiempaa kokemusta sähkökonehuoltajan tehtävistä
• kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• oma-aloitteisuus
• aktiivinen työote ja halu oppia uutta
• koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!
Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jouni Kemppi, puh. +358 44 4252 858.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

Empower on palveluyritys, joka rakentaa ja huoltaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoja, kunnossapitää tehtaita ja voimalaitoksia sekä toimittaa tietojärjestelmiä ja palveluratkaisuja energiasektorille. Yhtiö palvelee yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 243 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi