(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Sähköasentaja, Hämeenlinna
Empower PN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää sähköasentajan tehtävään Hämeenlinnaan.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Sähköverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti erilaiset sähköasennukset asiakkaamme Elenian verkossa. Lisäksi tehtäviin kuuluu varastotöitä. Työtäsi ja oppimistasi tukee työnohjaaja.

Tehtävän toiminta-alue on Kanta-Hämeessä (Hämeenlinna-Padasjoki).

Toivomme sinulta:

• sähköalan peruskoulutusta (yliopisto/AMK/ammattikoulu)
• aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi
• ajokorttia (väh. B)
• työturvallisuuskorttia, tulityökorttia sekä SFS6002/Sätky-koulutusta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• oma-aloitteisuus
• kyky oppia sekä kehittää toimintaa
• koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!
Täytä hakemus 18.3. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäpäällikkö Janne Lindroos, puh. +358 40 641 7166.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

Empower on palveluyritys, joka rakentaa ja huoltaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoja, kunnossapitää tehtaita ja voimalaitoksia sekä toimittaa tietojärjestelmiä ja palveluratkaisuja energiasektorille. Yhtiö palvelee yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 243 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi