(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Laitesuunnittelija, Kuopio, Joensuu, Helsinki
Empower Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijää laitesuunnittelijaksi Kuopioon, Joensuuhun tai Helsinkiin.

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Tietoverkkopalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet tietoliikenneverkon kriittisimmän osan eli runkoverkon muutostenhallinnassa. Teet runkoverkon laitteisiin liittyvää suunnittelua ja dokumentointia tai avustavia tehtäviä. Tarvittaessa toimit myös kentän tukena. Hallitset muutostenhallintaan liittyvät ohjeistukset ja järjestelmät tai perehdyt niihin. Kykenet tai opit havaitsemaan muutoksiin liittyvät riippuvuudet ja riskit.

Toivomme sinulta:

  • kykyä omaksua nopeasti tietojärjestelmien käyttöä
  • hyvää paineensietokykyä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • oma-aloitteisuus ja aktiivisuus
  • tahto kehittää itseäsi
  • joustavuus
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Petri Väisänen, +358 40 833 1182.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.