(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö 2018: Kunnossapitoasentaja, Lahti
Empower IN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä kunnossapitoasentajan tehtävään Lahteen

Empowerissa tarjoamme tänäkin vuonna noin sata vastuullista kesäduunia eri alojen osaajille ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Tueksesi saat kivat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Teollisuuspalveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Työskentelet asiakkaamme tuotantolaitteiston ja kiinteistötekniikan mekaanisen tai sähkö-automaatiokunnossapidon monipuolisissa tehtävissä

Toivomme sinulta:

  • koneasentajan tai sähkö-automaatioasentajan perustaitoja
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • joustavuus, halu oppia
  • englannin kielen perusosaaminen
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 23.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pekka Ripattila, +358 40 501 7382.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.